Ana içeriğe atla

CITY'S İSTANBUL İçerenköy Carrefour AVM

 


CITY'S İstanbul İçerenköy Carrefour AVM eski adıyla Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, İstanbul'un Ataşehir semtinde yer alan popüler bir alışveriş destinasyonudur . Alışveriş merkezi 1993 yılında Türkiye'nin en büyük hipermarketi Carrefour  olarak kuruldu. 126.797 m2 arsa alanına sahip olup toplam 45.400 m2 kiralanabilir alana sahiptir  . Alışveriş merkezine araba ve toplu taşıma araçlarıyla kolayca erişilebilir, bu da onu alışveriş yapanlar için uygun bir yer haline getirir. Çayır Caddesi üzerinde, İçerenköy Mahallesi'nde, Bauhaus ve metro durağının bitişiğindedir .

 

CITY'S İstanbul İçerenköy Carrefour AVM, çok çeşitli mağaza ve markaları ile tüm alışveriş ihtiyaçlarını tek adreste sunuyor. Alışveriş merkezinde Carrefour, Chakra ve çok daha fazlası dahil olmak üzere yerel ve uluslararası markaların bir karışımı bulunmaktadır . Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde giyimden elektronik eşyaya, ev eşyalarından çeşitli mağazalar yer almaktadır . Alışveriş merkezinin ayrıca İstanbul'daki tüm alışveriş merkezleri arasında en büyüğü olan bir açık otoparkı vardır . Ziyaretçiler, alışveriş merkezinin çeşitli mağazalarını keşfedebilir ve benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşayabilir.

 

CITY'S İstanbul İçerenköy Carrefour AVM, alışverişin yanı sıra çok çeşitli yemek ve eğlence seçenekleri sunuyor. Alışveriş merkezinde Türk mutfağından dünya mutfağına kadar çeşitli mutfaklar sunan bir yemek alanı vardır . Ziyaretçiler arkadaşlarıyla keyifli bir kahve molası verebilir ya da çocukları ile eğlenceli bir gün geçirebilirler. Alışveriş merkezi ayrıca yıl boyunca çeşitli etkinliklere ve etkinliklere ev sahipliği yaparak hem yerel halk hem de turistler için popüler bir eğlence yeri haline getirmektedir . Genel olarak, CITY'S İstanbul İçerenköy Carrefour AVM, İstanbul'da benzersiz bir alışveriş, yemek ve eğlence deneyimi arayanlar için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir destinasyondur.

CITY'S İstanbul  İçerenköy Carrefour Nasıl Gidilir?

İçerenköy Carrefour, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yer almaktadır. Buraya gidebilmek için birkaç farklı ulaşım seçeneği bulunmaktadır.

İçerenköy Carrefoura Araçla Gidilecekse:

Eğer araçla gidecekseniz, İstanbul'dan E-5 Karayolu'na çıkın ve Kozyatağı yönünde ilerleyin. Kozyatağı'ndan sonra sağ şeride geçerek Çetin Emeç Bulvarı'na doğru ilerleyin. Burada İçerenköy Carrefour tabelalarını takip ederek kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İçerenköy Carrefoura Toplu Taşıma Araçlarıyla Gidilecekse:

İstanbul'dan gelen yolcular için en uygun toplu taşıma aracı metrodur. İstanbul metrosunu kullanarak Yenikapı-Hacıosman hattına geçin. Burada Üsküdar durağında inin ve M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattına aktarma yapın. M5 hattı ile İçerenköy durağına kadar gidebilirsiniz. İçerenköy durağından çıktıktan sonra Carrefour'a yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Alternatif olarak, Kadıköy'den de İçerenköy Carrefour'a gidebilirsiniz. Kadıköy'den kalkan 13F, 14M veya 14T numaralı otobüslerle İçerenköy Carrefour durağına ulaşabilirsiniz. 

Adres: İçerenköy, Çayır Cd No: 1, 34752 Ataşehir/İstanbul

Saatler:  22:00 Açılış zamanı: Pzt 10:00

Telefon: (0216) 225 50 00

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy