Ana içeriğe atla

Ataköy Plus Alış Veriş Merkezi AVM

Ataköy Plus Alış Veriş Merkezi Stil sahibi, marka algısı yüksek, zengin damak tadına sahip lezzetler sunan, kültürel ve sanatsal etkinlikler ile kendini sürekli geliştiren, yüksek sosyal sorumluluk bilinci ile “yanı başınızdaki en kaliteli alışverişin adresi “sloganı ile yola çıkan A Plus Ataköy AVM, alışveriş konseptine yepyeni bir soluk getirmek amacı ile alışveriş anlayışında fark yaratan hizmetini ve seçkin markaları tüketiciyle buluşturmaktadır.

A Plus Ataköy AVM, 25.000 m² kiralanabilir alana sahip 140 mağaza ile hizmet vermektedir. 2.266 m² alanı ile Macfit Spor Tesisi, 2.500 m² satış alanı ile 2M Migros, Beymen, Beymen Club, Boyner Evde, Boyner Sports, Benetton, Calvin Klein, Damat Tween, Atalar, DKNY, Desa, İpekyol, Façonnable, Hotiç, Lacoste, M.A.C, Mango, Marks & Spencer, Mothercare, Network, Roman, U.S. Polo, Samsonite, BSB, VAKKO, Midpoint, Big Chef’s, Namlı Gurme, Tchibo, Vilebrequin projenin ana kiracıları arasında yer almaktadır.



İşletmesi MARS Entertainment Group tarafından yapılan 10 salonlu sinema alanı ve 650 m²2lik teras alanıyla dikkat çeken A Plus Ataköy AVM hizmetleriyle bir çok alanda fark yaratmaktadır.

A Plus Alışveriş Merkezi Yönetim ve Kiralama süreçleri İnside Avm Danışmanlık tarafından yapılmaktadır.

Alışveriş Merkezinin Detayları

Yatırımcı: Delta Proje İnşaat A.Ş. ve Ortakları
Lokasyon: Ataköy 6. Kısım
Mağaza sayısı: 140
Market alanı: 2 bin 500 metrekare
Çocuk Oyun alanı: 1000 metrekare
Sinema Alanı: 3060 metrekare
Kapalı Otopark: 1500
Açık Otopark: 250

ATAKÖY PLUS SERVİSLERİ VE SAATLETİ:

Ataköy Tüm Kısımlar Servis saatleri 3. kısım ,4.kısım 11.kısım  10 uncu kısım

Ataköy Plus Yeşilköy  Yeşilyurt Servis Kalkış Saatleti



Adres:
Ataköy Plus Alışveriş Merkezi Ataköy Konakları Adnan Kahveci Bulvarı 6.Kısım Ataköy-Bakırköy-İstanbul

Telefon:
+90 (212) 661 75 15

Fax:
+90 (212) 661 75 14

E-posta:
info@atakoyplus.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy