Ana içeriğe atla

Akmerkez Alışveriş Merkezi AK MERKEZ Beşiktaş Etiler

Akmerkez misafirlerini yeni dünya markalarıyla buluşturuyor

Ev tekstilinden elektroniğe hazır giyimden aksesuara her biri kendi alanında lider birçok dünya markası, Ak merkez AVM ’de açtıkları yeni mağazalarında misafirlerini bekliyor. Ev tekstilinde Zara Home, çocuk giyiminde Gap Kids ve Tartine Et Chocolat,  bayan aksesuarında Agatha, enfes tatlarıyla Butterfly, elektronik devi LG en yeni mağazalarını Akmerkez’de açtı.

Amerikan Napapijri ve İspanyol aksesuar markası Uterque de Şubat ayında yeni mağaza açan markalar arasında… Dünyaca ünlü Fransız mayo markası Vilebrequin ve ev tekstili markası Chakra da yeni mağazalarıyla Ak merkez Alış Veriş Merkezi ’nin seçkin misafirleriyle buluşuyor.

Dünyaca ünlü markaları portföyüne katan Akmerkez, misafirlerine daha geniş bir yelpazede alışveriş olanakları sunarak sektördeki öncülüğünü sürdürüyor.

Dünyanın ve Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi” unvanlarına sahip Akmerkez, yenileme çalışmaları kapsamındaki iç mekan tasarım projesi ile dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında, Europe & Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Asya Gayrimenkul Ödülleri)  yarışmasında ‘Interior Design (iç mimari)’ kategorisinde ödüle değer bulunarak sayısız projeyi geride bırakma başarısı gösterdi.

 Akmerkez, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, Levent ve Etiler semtleri arasında yer alan bir alışveriş merkezidi
AKMERKEZ,
NİSPETİYE CADDESİ 34337 ETİLER / İSTANBUL
TEL : 0212 282 01 70
FAX : 0212 282 01 65

AKMERKEZ RESIDENCE, APART HOTEL
ULUS CADDESİ NO: 3 34340 ETİLER / İSTANBUL
TEL : 0212 282 11 28 (5 HAT)
FAX : 0212 282 06 12

Akmerkez Alışveriş Merkezi’nin yeşil seçenekleri
Alışveriş merkezindeki yemeklerin hepsinin kızartılmış ve kilo aldırıcı yemekler olmak zorunda olduğunu kim söylemiş? Yazlık ayakkabı ve giysi alışverişlerinizi yaparken Etiler’in popüler Akmerkez Alışveriş Merkezi’nin yemek katında bulunan ve basit, sağlıklı ve hafif yemekler sunan Max Green Co.’yu deneyin. Yemeğinize tek yudumluk bir organik buğday çimeni suyu alarak başlayın ya da bu yudumu çeşitli taze meyve sularına ilave edin. Örneğin Green Park Juice; kivi, elma, avokado, limon, salatalık, nane ve diğer yeşilliklerin mükemmel bir yeşil lezzet yaratan karışımından oluşuyor. Daha sonra geleneksel Türk mercimek çorbasına benzeyen, işlenmemiş ve kremsi dokuya sahip sebzeli mercimek çorbasını deneyin. Ana yemek olarak Max Green’in salataları şiddetle tavsiye olunur. Taze filiz salatası karışık yeşillikler, buğday filizi, çiğ kabak çekirdekleri ve Max Green’in lezzetli ev sosları ile hazırlanıyor. Bir diğer cazip salata da Max Green’in orijinal sosu, zeytin ve kokulu kişniş ile süslenen avokado salatası (12 lira).
Daha doyurucu bir seçenek olarak, Max Green’in esas olarak keçi peyniri ile servis edilen panini sandviçleri mevcut: Keçi peyniri, domates ve kişnişli İtalyan panini; kabak, kırmızı biber ve mantarlı sebze panini; ev yapımı zeytin ezmesi, keçi peyniri, domates ve naneli panini a la Turca (11 lira). Tatlı olarak muzlu dondurmayı, yeşil pudingi veya şefin ve restoran sahibi Mehmet Özderici'nin günlük tavsiyelerinden birini deneyin.
Max Green Co.
Akmerkez Yemek Katı 420, Etiler


Açıldığı günden bu yana kendi alanlarında lider markalarla tüketicilerin ilk tercihi olan Akmerkez, yeni markalara kapılarını açmaya devam ediyor.

Türkiye’deki ikinci mağazasını Şubat ayında Akmerkez’de açan Amerikan Napapijri markasının yanı sıra İspanyol aksesuar markası Uterque de Akmerkez’in seçkin misafirleriyle buluştu.

Fransız baba-oğul mayo markası Vilebrequin ve ev teksil markası Chakra da Akmerkez’de mağaza açmaya hazırlanan markalar arasında bulunuyor.


Nasıl Gidilir ?

Ak merkez AVM’ye metrobüsle gitmek için aşağıdaki yöntemleri takip edin sırasıyla.

Size en yakın metrobüs durağı hangisi ise oradan metrobüse binin.
Metrobüse bindikten sonra Zincirlikuyu Durağına gelince inin.
Zincirlikuyu Otobüs Durağına yürüyerek geçin. 559C nolu iett otobüsüne binin. Levent yönüne doğru.
Otobüs Akmerkez Durağı na geldiğinde otobüsten inin ve akmerkez alışveriş merkezindesiniz.

AKMERKEZ KONFERANS

AKMERKEZ İÇİNDE VEYA DIŞINDAKİ TÜM TESLİMAT İŞLEMLERİ
AKMERKEZ HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME
TRANSFER HİZMETLERİ
HATIRLATMA HİZMETLERİ
VESTİYER VE EMANET HİZMETLERİ
STİL VE ALIŞVERİŞ DANIŞMANLIĞI
BİLGİLENDİRME HİZMETİ
SÜRPRİZ ORGANİZASYON HİZMETİ
EĞLENCE DANIŞMANLIĞI
SEYAHAT DANIŞMANLIĞI
RESTORAN BİLGİLENDİRME VE REZERVASYON
SİNEMA BİLGİLENDİRME VE REZERVASYON
ÜRÜN DEĞİŞİKLİĞİ VE TADİLAT YARDIMI
KAMPANYALAR VE FIRSATLAR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy