Ana içeriğe atla

İstanbul Akmerkez AVM


Akmerkez
Akmerkez
Akmerkez Etiler, Beşiktaş ilçesi ve İstanbul'un elit arasında favori alanlarından biri bir mahallede yer almaktadır. Ayrıca Levent ve Maslak iş merkezleri yakındır.
Neredeyse 250 mağaza ile bu dört katlı alışveriş merkezi 180.000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Kolayca turistler ve yerli halk tarafından kendi ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde ulaşılabilir ve aralık mahallelerde ve oteller kapatın. O Aralık 1993 yılında kapılarını açtı ve 10 am ve 10 pm her gün arasında açıktır.
Akmerkez ICSC tarafından 1995 yılında Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçildi. 1996 yılında dünyanın en iyi alışveriş merkezi olarak tanındı, üstelik de Uluslararası Tasarım ve Geliştirme Ödülü aldı. Dünyada başka hiçbir alışveriş merkezi bu başlıkların her iki yana Akmerkez, benzersiz bir alışveriş merkezidir. 2010 yılında Akmerkez European Commercial Property Awards tarafından en iyi iç tasarım ödülüne layık görüldü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy